Bristol

Då har vi landat i London med en fin inflygning över Themsen, hämtat ut en hyrbil och kört hela vägen till Bristol. Här ska vi bo två nätter på Hampton by Hilton.

Efter att Carolyn fick sitta vid ratten för första gången under våra utlandsresor gick det otroligt bra med vänstertrafiken. Jag skötte kartläsning via gps i vår extratelefon med nyinköpt telefonkort från en automat på Heathrow AirPort för £20 med 10.5 Gb surf.

När vi gick ut på stan efter incheckning på hotellet var klockan 19.00. Men jag tror jag aldrig sett så många fulla människor i någon stad vid den tidpunkten. De var så otroligt packade och dessutom minst 30 svensexor och möhippor. Och ett väldigt märkligt mode. Klär sig alla kvinnor i gardintyg och blå ögonskugga i det här landet?

Middag blev det i alla fall på ett riktigt bra ställe – The Ox på Corn Street 43 nere i en källare. En tallrik kallskuret till förrätt och sedan en varsin njurtapp till varmrätt. En flaska gott rödvin och en flaska bubbelvatten och notan slutade på £100. Bra servitör och mycket prisvärt.

I morgon ska vi sikta på Bath och jag hoppas givetvis att man ska stöta på Peter Gabriel… Men sådan tur kan man nog inte ha, men kanske man kan klättra upp på Solsbury Hill och stå på klassisk mark.

Kommentera