Tågluff

Då har vi plötsligt bestämt oss för att göra någon form av tågluff. Carolyn fick byta ett par arbetsdagar och fick plötsligt många dagar ledigt i rad. Vi flyger till Prag och har bara bokat första hotellnatten än så länge. Planen är sedan att vi åker tåg eller buss till några olika städer runtom i Europa under drygt en vecka.

Just nu finns det några platser som vi lagt till på listan. Det är Prag, Wien, Bratislava, Budapest, Ljubljana, Salzburg, Colmar, Strasbourg, Moseldalen, Luxemburg och Bryssel.

Men vi kommer antagligen att ändra oss längs vägen och kanske bara ta första bästa tåg som erbjuds på stationen. Var vi flyger hem ifrån får helt enkelt lösa sig längs vägen.

En varsin liten rullväska har vi packat rejält och med lite tur kanske man hittar någon tvättinrättning eller kanske hyr en lägenhet via Airbnb någon natt och med lite extra tur kanske det finns tvättmaskin.

Om några timmar ger vi oss iväg…

Lämna ett svar